Студентське самоврядування в дії

На початку грудня 2023 року здобувачі освіти 204 групи першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОП «Менеджмент туристичної індустрії» Анастасія КОЛЕСНИК та Петро КАРПОВИЧ взяли участь  у заході на тему:  «Студентське самоврядування в дії 2.0».

Вцілому, проєкт ”Самоврядування в дії 2.0″ реалізується Молодіжною радою при Боянській сільській раді за підтримки управління молоді та спорту Чернівецької ОВА та сприяння ГО «Молодіжна платформа» в межах проєкту «Діалоги перемоги: участь молоді у відновленні України» за підтримки проєктів ПРООН, що реалізовуються за фінансування Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії. Привітала учасників заходу заступниця начальника Чернівецької ОВА Юлія ГРИЦКУ-АНДРІЄШ.

Під час  заходу, присутні обговорили що таке студентське самоврядування, його роль та значення в житті закладу освіти. Також йшлося про фінансування студентського самоврядування, залучення активістів до його складу та дієвість. До заходу долучилися представники студентських самоврядувань: професійно-технічних училищ, фахових коледжів та університетів Буковини.

За результатами участі здобувачі освіти отримали підтверджуючі сертифікати.

https://bukoda.gov.ua/news/u-chernivetskii-ova-vidbuvsia-zakhid-na-temu-studentske-samovriaduvannia-v-dii-20

Колесник сертифікат

This entry was posted in Без категорії. Bookmark the permalink.