Практичне заняття у формі тренінгу

17 лютого 2022 року о 10.00 год було проведено практичне заняття  у формі тренінгу національним тренером Міжнародної організації праці Людмилою Шурковською з дисципліни «Облік і аудит в туристичній діяльності» на тему: «Організаційні основи бухгалтерського» (викладач – доцент кафедри економічної географії та екологічного менеджменту Валентина Підгірна) для студентів 204 групи здобувачів першого (бакалаврського) рівня, що навчаються за освітньою програмою «Менеджмент туристичної індустрії».

В процесі бесіди було окреслено роль бухгалтерського обліку в управлінні суб’єктом господарювання. Визначено, вплив чинників зовнішнього та внутрішнього соціально-економічного середовища на господарську діяльність підприємства. Модератор поділилась практичними ресурсами, якими можна скористатись для організації підприємницької діяльності, також дала прикладні поради щодо пошуку ідей для організації власної справи.

Тема обговорення покликана інтегрувати теоретичні знання у практичні навички, була насичена супровідним презентаційним матеріалом та численними прикладами  й різними кейсовими завданнями, які зацікавили здобувачів освіти та викликали жваву дискусію.

Щиро вдячні Людмилі Шурковській, сертифікованому тренеру та нашому надійному стейкхолдеру, за продуктивну роботу зі здобувачами освіти по вдосконаленню навичок «soft skills»!

This entry was posted in Без категорії. Bookmark the permalink.