Захист виробничої практики здобувачами освіти другого(магістерського) рівня

Студенти V курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «Менеджмент туристичної індустрії» з метою набуття професійних вмінь та навичок продовжили, під час проходження виробничої практики, знайомитись з діяльністю суб’єктів туристичного бізнесу. Керівником від навчального закладу практики була доцента кафедри економічної географії та екологічного менеджменту Валентина Підгірна.

Як відомо, виробнича практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття виробничих навиків самостійно приймати рішення в реальних виробничих умовах. Вона покликана підготувати майбутніх фахівців до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їхньої професійної підготовки. Відіграючи важливу роль у професійному становленні майбутніх фахівців. Захист виробничої практики показав гарні практичні навички, що здобули здобувачі освіти, адже орієнтувались у нормативно-правовій базі діяльності суб’єктів туристичної індустрії, брали участь у розробці туристичних маршрутів, підрахунку вартості відпочинку для клієнтів, закумулювали частку туристичного збору по м. Чернівці за перше півріччя 2022 року.

   Підводячи підсумки та аналізуючи зміст продемонстрованих презентацій, варто зробити висновок про високий рівень як теоретичних знань, так і практичних  умінь та навичок студентів, які вони здобули при проходженні виробничої практики. Сподіваємось, що здобутий студентами досвід при проходженні виробничої практики  допоможе їм в майбутній професійній діяльності.

This entry was posted in Без категорії. Bookmark the permalink.